Jasper ‘Oervoet’ Wanders 

bokst 2 uur lang non-stop tegen 60 tegenstanders

voor het goede doel

Een extreme uitdaging

Profboksers boksen maximaal 12 x 3 minuten met steeds een minuut rust. Jasper ‘Oervoet’ Wanders, register podoloog en voetentrainer+ in Kwintsheul, staat op 13 april 60 x 2 minuten in de ring, zonder rust.

Waarom?

Jasper doet mee aan het Westland Boksgala, waarbij de deelnemers knokken voor het goede doel. Met deze extreme non-stop voorbereiding op het boksgala wil Jasper extra geld ophalen voor Stichting Droom je Thuis.

Hoe?

Kies een van de sponsoropties hieronder!

zaterdag 13 april 2019

15.00 – 17.00 uur

bij Oervoet – Kerkstraat 6, Kwintsheul

Sponsoropties

Boks tegen mij

Boks 2 minuten tegen mij. Helm, handschoenen en (nieuw) bitje zijn aanwezig als je die nog niet zelf hebt. Ik boks 2 uur lang zonder pauze en op blote voeten. Krijg jij me in jouw 2 minuten klein?

vanaf € 20,-
vooraf of ter plekke aanmelden (vol=vol)

Sponsor een bokser

Durf je zelf niet de ring in? Huur dan een amateurbokser in die voor jou de ring in gaat. Jouw naam of logo op het scherm tijdens de 2 minuten in de ring.

vanaf € 100,-
vooraf aanmelden 

Businesspakket (5x)

Jij, een collega, of een amateurbokser neemt het op tegen Jasper ‘Oervoet’ Wanders.
+ Logo op het scherm tijdens 2 min. in de ring
+ Spandoek 2 x 1 m’ bij de ring

vanaf € 250,-
vooraf aanmelden

V.I.P. pakket (2x)

Jij, een collega, of een amateurbokser neemt het op tegen Jasper ‘Oervoet’ Wanders.
+ Logo op het scherm tijdens 2 min. in de ring
+ Spandoek 2 x 1 m’ bij de ring
+ Logo op het shirt van jasper

vanaf € 1.000,-
vooraf aanmelden

Supporter (vanaf € 5,-)

Je hoeft niet perse te (laten) boksen. Supporters zijn ook van harte welkom! Kom kijken en moedig mij aan met een kleine (of grote) donatie.

Doneer nu direct via het Westland Boksgala, of sponsor contant op 13 april.

Het goede doel

Het goede doel Droom je Thuis is een ouderinitiatief en voorziet in een kleinschalige woon- en of verblijfsgroep voor kinderen en jongvolwassenen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

De stichting heeft nu nog geen vaste locatie, maar de gemeente Westland heeft recent aangegeven positief te staan tegenover de bouw van een woning op een kavel aan het Zuideinde in Naaldwijk. Voor de inrichting is echter wel geld nodig.

We zamelen geld in voor de inrichting van een zogeheten snoezelruimte. Door snoezelen wordt verveling tegengegaan, zintuiglijke waarnemingen verdiept, contact bevorderd en ontspanning mogelijk gemaakt. Dit komt het welzijn van de bewoners ten goede.

De volledige opbrengst van het Westland Boksgala en dus ook vande Benefiet Boksuitdaging van Jasper gaat naar dit top doel!