OER Voet       OER Walking      OER Running      OER Moves

OER Moves

Wekelijkse training met een combinatie van kracht en souplesse. Durf jij de uitdaging aan om de grenzen van je lichaam te verkennen en te verleggen? Fitness the next level. Gun het jezelf.

Breng je lichaam weer in beweging

en reken af met stijve spieren en gewrichten

In een OER Moves training doe je oefeningen die je nog nooit gedaan hebt. Je zoekt de grenzen van je lichaam op. En dat kan iedereen! Je rekt stijve spieren en traint slappe spieren. Zo breng je je lichaam weer in balans. Daardoor voel je na een tijdje trainen veel fitter. 

De voordelen van OER Moves

1. Je leert al je spieren weer gebruiken. Oók de spieren die je allang vergeten was. Je zult vesteld staan!

2. Je brengt je lichaam meer in balans. Een combinatie van kracht & flexibiliteit. Daar heb je in jouw sport (en dagelijks leven) volop profijt van.

3. Je ontdekt de zwakke plekken van je lichaam en versterkt ze met nieuwe inzichten.

4. Je leert weer bewegen zoals je lijf bedoeld is. Want die ogenschijnlijk ‘onmogelijke oefeningen’ kan jij straks ook gewoon. Echt waar! 

5. Je krijgt volop persoonlijke aandacht in een kleine groep (max 10), waarin je elkaar motiveert. 

Doe mee met OER Moves

Elke week je lichaam uitdagen in een leuke en veilige groep. Dat kan! Met OER Moves begeleid ik je naar een flexibel lichaam dat krachtig in balans is. De ene oefening is eenvoudig de ander knap ingewikkeld. En dat is voor iedereen anders. Je leert de grenzen van je lichaam kennen en weet de zwakke plekken te versterken. Gun jezelf een lenig en pijnvrij lijf.

Groepstraining

Doe met ons mee!
OER Moves wekelijks op:
maandag 19.00 – 20.00 uur
maandag 20.00 – 21.00 uur
Groep: max. 10 personen

Jaarabonnement:
1x per week: € 39,-/mnd
2x per week: € 67,50/mnd

Maandabonnement:
1x per week: € 45,-/mnd
2x per week: € 79,-/mnd

Personal training

Wil jij de focus volledig op jezelf? Boek OER Moves dan in de vorm van personal training.

30 minuten: €59,-

Meer weten?

Ik bied je graag een nieuw perspectief op jouw hardloopcarière. Met voeten zoals ze bedoeld zijn -lenig & krachtig- geven we je lichaam vrijheid en vitaliteit terug.

Bel of mail me voor vragen:
0174 – 235 048   |   info@oervoet.nl

Praktijk: Kerkstraat 6 – Kwintsheul

Jasper Wanders

Over Jasper Wanders

Als registersportpodoloog is Jasper gespecialiseerd in het functioneren van het lichaam. Hij trainde zichzelf na twaalf jaar sukkelen van zijn steunzolen af. In zijn praktijk Oervoet helpt hij steeds meer mensen van hun klachten en steunzolen af met speciale voetentraining. Maar daar stopt het niet. Jasper geeft ook  trainingen in natuurlijk bewegen op elk niveua: OER Moves, OER Running en OER Walking.

Jasper is breed ontwikkeld als sporter: atletiek, karate, dans, voetbal, (kick)boksen. Invloeden uit deze sporten zitten subtiel verweven in OER Moves trainingen.

 

Oervoet
Kerkstraat 6
2295 LG KWINTSHEUL
 
telefoon:  0174 – 235 048
e-mail:  info@oervoet.nl

Wij werken o.a. samen met: