OER Voet       OER Walking      OER Running      OER Moves

OER Walking

Leer weer ontspannen wandelen. Daarmee verdwijnen klachten in rug, knie en benen vaak als sneeuw voor de zon. Loop soepeler, zoals het van nature bedoeld is.

Ontspannen wandelen

ook voor niet-wandelaars

De meeste lichamelijke klachten ontstaan door verkeerd bewegen. En ons looppatroon staat daarbij als oorzaak met stip op nummer één. In deze 6-weekse clinic ga je van stevig doorstappen naar ontspannen wandelen. 

De voordelen van OER Walking

1. Je pakt de hoofdoorzaak aan van veel lichamelijke klachten. Denk aan rugpijn, kniepijn, stijve benen en zelfs nek en schouderklachten…

2. Je bouwt op een leuke en ontspannen manier meer conditie op.

3. Je activeert vetverbranding door ontspannen te bewegen.

4. Je bent met de OER techniek minder vermoeid na een wandeling.

5. Jouw wandeltempo kan omhoog met minder energie.

6. Je krijgt tijdens de cursus individueel schoenadvies

Leer OER Walking

Ben jij ook vaak vermoeid na een wandeling? Met vermoeide benen en zere voeten? Het kan (W)anders! In de clinics OER Walking leer je ontspannen wandelen. Je wordt bewust van de natuurlijke beweging van je lijf. En je leert ontspannen aan de finish te komen. OER Walking kost je minder kracht. En je gaat net zo snel (of sneller!).

Groepscursus

In een serie van zes clinics wandel je steeds een uur in een groep. Onderweg krijg je tips en uitleg over een betere ontspannen wandeltechniek. Elke cursus is er ook ruimte voor individueel schoenadvies.

Cursus: € 59,- p.p. (6 lessen van 1 uur)

Volgende cursusdata:
De data voor de voorjaarscursussen komen snel online. Heb je interesse? Laat het dan alvast weten!

Startlocatie:
Kerkstraat 6, Kwintsheul

Individuele coaching

Passen de cursusdata niet in jouw agenda, of wil je gewoon liever individuele begeleiding? Dan kan dat ook. In korte wandelsessies van een half uur krijg je individuele tips om ontspannen te wandelen.

Met het basispakket leer je in minder tijd net zoveel als in de groepscursus.

Enkele les: € 59,- (30 min)
Basispakket: € 165,- (3 lessen van 30 min) 

Meer weten?

Ik bied je graag een nieuw perspectief op jouw wandelcarière. Met voeten zoals ze bedoeld zijn -lenig & krachtig- geven we je lichaam vrijheid en vitaliteit terug.

Bel of mail me voor vragen:
0174 – 235 048   |   info@oervoet.nl

Praktijk: Kerkstraat 6 – Kwintsheul

Jasper Wanders

Over Jasper Wanders

Als registersportpodoloog is Jasper gespecialiseerd in het functioneren van het lichaam. Hij trainde zichzelf na twaalf jaar sukkelen van zijn steunzolen af. In zijn praktijk Oervoet helpt hij steeds meer mensen van hun klachten en steunzolen af met speciale voetentraining. Maar daar stopt het niet. Jasper geeft ook  trainingen in natuurlijk bewegen op elk niveau: OER Moves, OER Running en OER Walking.

Jasper is breed ontwikkeld als sporter: atletiek, karate, dans, voetbal, (kick)boksen. Invloeden uit deze sporten zitten subtiel verweven in alle trainingen. Zélfs in de OER Walking clinics…

Oervoet
Kerkstraat 6
2295 LG KWINTSHEUL
 
telefoon:  0174 – 235 048
e-mail:  info@oervoet.nl

Wij werken o.a. samen met: